Kyçja në sistem:

Të kyçur në e-arsimi.com:

# Institucionet
1 Drejtoria e Arsimit (Gjilan, 0280 323 458)
2 IP Ardhmeria 1 (Gjilan, 0280 320 234)
3 IP Ardhmeria 2 (Gjilan, 0280 322 212)
4 IP Bozhuri i Kosoves (Shillove, )
5 IP Integj (Gjilan, 0280 323 624)
6 Konvikti (Gjilan, 0280 325 474)
7 Sh.F. Abaz Ajeti (Q.Qeshme, 0280 322 488)
8 Sh.F. Adem Kastratit - Artit pamorë (Lagjja e VIII'te, 0280 321 124)
9 Sh.F. Aferdita (Kishnopole, 045 223 284)
10 Sh.F. Agim Ramadani (Zheger, 0280 386 010)
11 Sh.F. Avdulla Tahiri (Malisheve, 0280 327 830)
12 Sh.F. Bajram Curri (Shurdhan, 044 177 326)
13 Sh.F. Branko Radicevic (Gjilan, )
14 Sh.F. Deshmoret e Kombit (Livoq i Poshtem, 0280 320 344)
15 Sh.F. Esat Berisha (Llashtice, 0280 386 620)
16 Sh.F. Fetah Qerimi (Verbice e Zhegovcit, 044 782 980)
17 Sh.F. Ibrahim Uruqi (Bresalc, 0280 321 460)
18 Sh.F. Liria (Pogragje, 044 322 437)
19 Sh.F. Mulla Idriz Gjilani (Velekince, 0280 322 015)
20 Sh.F. Musa Zajmi (Qender-Balec, 0280 320 733)
21 Sh.F. Muzikes (Gjilan, 0280 324 154)
22 Sh.F. Nazim Hikmet (Doberqan, 0280 375 354)
23 Sh.F. Nazmi Hoxha (Lagjja e VIII'te, 0280 320 408)
24 Sh.F. Ramiz Cernica (Cernice, 045 280 321)
25 Sh.F. Rexhep Elmazi (Gjilan, 0280 326 812)
26 Sh.F. Sadulla Brestovci (Lagjja e II'te, 0280 320 700)
27 Sh.F. Selami Hallaqi (Dardania I, 0280 323 492)
28 Sh.F. Skenderbeu (Perlepnice, 0280 326 584)
29 Sh.F. Sveti Sava (Gjilan, )
30 Sh.F. Thimi Mitko (Qender, 0280 323 957)
31 Sh.F. Vatra e Diturise (Livoq i Eperm, 044 290 560)
32 Sh.F. Vehbi Ibrahimi (Uglare, 0280 330 101)
33 Sh.F. Vesel Muja (Mihir, 044 837 886)
34 Sh.F. Vuk Karagjiq (Shillove, )
35 Sh.F. Vuk Karagjiq (Gjilan, )
36 Sh.F. Vuk Karagjiq (Kmetoc, )
37 Sh.F. Zija Shemsiu (Zabeli i Sahit Ages, 0280 320 203)
38 Sh.M. Arberia (Gjilan, 0280 324 014)
39 Sh.M. Dr.Asllan Elezi (Gjilan, 044 124 133)
40 Sh.M. Gjimnazi (Shillovë, )
41 Sh.M. Gjimnazi - Shillove (Shillove, )
42 Sh.M. Marin Barleti (Gjilan, 0280 324 233)
43 Sh.M. Mehmet Isai (Gjilan, 0280 322 435)
44 Sh.M. Mjekesisë (Shillovë, )
45 Sh.M. Muzikes (Gjilan, 0280 324 154)
46 Sh.M. Xhavit Ahmeti - Gjimnazi i ri (Gjilan, 0280 323 022)
47 Sh.M. Zenel Hajdini (Gjilan, 0280 322 158)
48 Sh.Medreses Alaudin (Gjilan, 0280 321 805)

Stafi:

# Emri mbiemri Vendi i punës Institucioni
1Bardhyl SylaDrejtorDrejtoria e Arsimit
2Samir BerishaArkivistDrejtoria e Arsimit
3Mirishahe ShalaAsistente AdministrativeDrejtoria e Arsimit
4Liridona UkshiniPsikologeDrejtoria e Arsimit
5Shqipe KastratiPsikologeDrejtoria e Arsimit
6Ejup UruqiShef i ArsimitDrejtoria e Arsimit
7Rushit AvdiuShef i FinancaveDrejtoria e Arsimit
8Xhemile SelimiZyrtarDrejtoria e Arsimit
9Shyqeri RexhepiZyrtar per funizimDrejtoria e Arsimit
10Mita KovacevicZyrtar per komunitetin SerbDrejtoria e Arsimit
11Berat DindariZyrtar Per Komunitetin TurkDrejtoria e Arsimit
12Nijazi ShabaniZyrtar per shk.filloreDrejtoria e Arsimit
13Jetmir JerliuZyrtar per shk.mes.te uletDrejtoria e Arsimit
14Shyhrete KrasniqiZyrtare e personelitDrejtoria e Arsimit
15Tylaj HasanajZyrtare per qerdheDrejtoria e Arsimit
16Majlinda HoxhaZyrtare per shkolla te mesme lartaDrejtoria e Arsimit
17Nijazi HyseniDrejtorKonvikti
18Fatos QerimiAdministrator / vozitesKonvikti
19Naser HyseniAdministrator / vozitesKonvikti
20Bajram ShabaniMoter edukatoreKonvikti
21Jetullah AbdyliMoter edukatoreKonvikti
22Nehat HasaniProfesorKonvikti
23Pranvera Rexhepi-ShabaniProfesorKonvikti
24Beqir GagicaPunetor teknikKonvikti
25Kadri RafunaPunetor teknikKonvikti
26Magbule HyseniPunetor teknikKonvikti
27Nevrije MustafaPunetor teknikKonvikti
28Xhevrije RafunaPunetor teknikKonvikti
29Drita RexhepiDrejtorIP Integj
30Bukurije GashiEdukatoreIP Integj
31Emine Behluli AdemiEdukatoreIP Integj
32Hajrije RexhepiEdukatoreIP Integj
33Ibadet IsufiEdukatoreIP Integj
34Luljeta NevzadiEdukatoreIP Integj
35Lutfije SuljimaniEdukatoreIP Integj
36Mejreme RudakuEdukatoreIP Integj
37Mergime GashiEdukatoreIP Integj
38Mirvete RushitiEdukatoreIP Integj
39Nazmije RrustemiEdukatoreIP Integj
40Nebije AziziEdukatoreIP Integj

Çka është e-arsimi.com

e-arsimi.com është një platformë unike në të cilën mund t'i gjeni të gjitha shenimet mbi stafin arsimor.

Shenimet janë të hapura dhe mund çdokush t\i shfletojë ato.

Rreth Nesh

Ne jemi një grup ambicioz me qëllimin kryesorë të ofrimit të shërbimeve më të mira arsimore për ju dhe për familjen tuaj.

Ne do të ofrojmë shfrytëzuesve tanë shërbime të cilat do të jenë ndihmëse dhe të dobishme

Misioni ynë është besimi ynë!!

Kyçuni edhe ju!

Edhe institucioni i juaj arsimorë mund të jetë pjesë e këtij projekti.

Na kontaktoni për të marrë më shumë informata rreth shërbimeve tona!!